Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AIF Barrikaden Senior Herrar

Följ

Senior Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
AIF Barrikaden
Fotboll
Senior Herrar

Match

Maglasäte IF

1 - 1
Höör (Konstgräs)
13 mars 2010
10:00

AIF Barrikaden

Referat

Referat: Maglasäte IF - AIF Barrikaden

Lag från start: Raffa - Kwame, Micke J, Richard Nyman (nygammal, ej spelat på många år), Johan G - Marck, Tobias Löfstedt (debutant), Patrik Lu, Stefan - Dan och Pontus. Avbytare var dels David som kom in som högermittfältare när Kwame skadade sig efter en dryg halvtimme (Marck gick ner som back) och som i 2:a halvlek fick gå in på innermittfältet när även Tobias skadade sig, dels Daniel P som spelade högermittfältare hela 2:a halvlek.

Det kändes trevligt redan från början. Maglasäte hade ställt in kaffe och kaka i omklädningsrummet när vi kom och är fortsatt lika sympatiska som när vi möttes i kvalet i höstas. Vädret och planen var strålande.

Med tanke på att vi fått ringa sisådär 100 samtal dagen innan för att få ihop ett lag så var förväntningarna inte högt ställda. (Det var ju tur att vi hade 13 spelare med oss eftersom 2 blev skadade) Särskilt inte som det verkade som om de spelade med sitt A-lag och de hade 5 (?) avbytare som de bytte runt rätt rejält med mot slutet.

Vi gjorde dock en fantastiskt bra insats. Ingen föll ur ramen. Vi låg väldigt rätt i defensiven och hade en hel del hyfsade kontringar genom våra 2 kvicka anfallare.
46-årige och helt otränade Richard Nyman (Barrikadens meste spelare genom tiderna som nu gjorde sin 904:e match) som inte gjort en match på flera år skötte sig utmärkt och överglänstes väl egentligen bara av sin mittbackskollega Micke
som var nästintill helt felfri.

De hade väl lite mer boll än vi och mot slutet något fler chanser. Matchen var dock som helhet väldigt fattig på målchanser och när de gjorde sitt mål i den 58:e min
hade de inte haft tillstymmelse till målchans tidigare. Då hade vi först tagit ledningen i den 50:e min genom Pontus som efter en fin passning av Patrik kom fri med målvakten och snyggt rundade denne innan han slog in bollen.

Som helhet ett ganska rättvist resultat även om de kanske låg en liten aning närmare segern
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Pontus Brandt 1 1 0 0 0 0
Patrik Lundberg 1 0 1 0 0 0
Dan Ekelund 1 0 0 0 0 0
David Clemensson 1 0 0 0 0 0
Johan Grönlund Utespelare 1 0 0 0 0 0
Kwame Sakwanda 1 0 0 0 0 0
Marck Madsen 1 0 0 0 0 0
Mikael Jönsson 1 0 0 0 0 0
Stefan Dovborn 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Rafael Ortega 1 0 0 0 1 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng